tisdag 19 augusti 2014

Ett nytt försök att blogga mera
Det här med att blogga regelbunden fungerar inte direkt så som jag hade önskat mig :(  teila har nätproblem här och hela byn har varit utan internet och utan täckning alls. Det är  frustrerande och man blir irriterad när man hör att problemet (vad det nu är) kan finnas kvar en vecka till.
Men nu ska jag försöka göra ett inlägg med mitt nytt teknikpryl: en ipad. Den som var mitt födelsedagspresent av min make, jag hade även önskat mig en "ångdammsugare" som jag såg hos min bästis i Tyskland som tydligen är en teleshopgrej, men maken tycker inte om att ge bort "kärringpresenter", de ska jag köpa själv, säger han. Och jag är jättenöjd med min ipad. Dock behöver jag för att skriva inlägg ett tangentbord som jag också fick. <3

Så nu tar jag ett nytt försök och börjar skriva här igen. Dock blir det inte mer nu, för jag ska gå till ett möte om en liten stund, men vi hörs! (om telia vill)

3 kommentarer:

CreandoPhoto sa...

Ipad är väldans roligt. Jag fick min för två år sen och det är nog min mest använda pryl. Nuförtiden bloggar jag inte ifrån den, men jag mailar och jag instagrammar och jag facebookar och jag ser på film och serier. Den går varm helt enkelt :)

Den där Victoria sa...

Trist med uppkopplingen (eller ja, den icke existerande uppkopplingen. Här hemma används också iPaden flitigt, en mycket smidig pryl att ha.

Kram

Anonym sa...

Så frustrerande med nätet... och att det tar sådan tid!
Men det är väldigt härligt att se ett livstecken från dig! Ser fram emot att läsa mer om vad du haft för dig :)
Kram