torsdag 2 april 2015

Påskpynt 2015Påsk hos oss får vara färgglad även om jag tycker mycket om naturlig dekoration. Inga små porslinkycklingar eller påskhare finns här. Men färgglada ägg tycker jag om. Och iår var jag så himla sugen att gör en jellybeans tree (idé hittade jag på Pinterest ) och ni som följer mig på instagram har ju sett det innan. Men så uppiggande med lite färg på gren, precis min grej och påskkransen jag köpte förlänge sedan har ju samma färgskala så det har blivit vår pynt för i år inne, förutom lite påskliljor här och där och mina 3 gröna ägg. 
Så ser jellybeans tree ut på nära hållLyktan byttes nu bara ut med den rea fyndade tråd tupp. 

Men iår körde jag förfärligt med färg även ute, och den kan mycket beror på mitt behov av sol och vår.
Jag började göra en krans och tanken var att den skulle vars i naturliga tonerJag blåste ut massvis med ägg, men blev inte riktig nöjd, så jag köpte plast ägg i svart/vitt och gula ägg och så satte jag i gång. Det är i normal fall inte mina färger som sagt, tror jag är i stark behov av vår och sol. Alltså en limpistol kan ju förändra världen. Och nu vet jag hur simpelt det är att göra en påskkransen so kanske gör jag nästa år en ny, får se! Men så ser det nu ut ute.


Tror när vi har fått vår nya utedörr så skulle det ser riktig fint ut. Men min beslutsångest hindrar ju mig att beställa en. Antrazhit alltså mörkgrå eller vitt? Men det tar vi en annan gång!

Nu önskar jag är bara en glad påskhelg!

( om det blev mer fel än vanligt i det här inlägget så beror det på att jag har skrivit det på ipaden, med en finger typ och ibland får paden ett eget liv, sorry iaf)

Inga kommentarer: