söndag 12 juni 2011

Fru Vallmo är pågång!


Ja nu kommer mina kompisar ut! Sakta men säkert! Jag älskar redan den här fasen, strax innan blomman ska öppnas! Vallmon med sin pälsiga stjälke och knopp - tycker jag-  ser så kraftig och stark ut. Sedan när Vallmon blommar upp, verkar den så ömtålig och bräcklig , men dock så underbar vacker.

Imorgon ska jag till huvudstaden till en kongress "planering och hantering av vårdplatser". Mina åsikter om den här kongressen är faktiskt delat: Det är kul med att höra någonting nytt och kommer till Stockholm, men temat är lite känslig, det betyder vi ska minska våra vårdplatser inom en kort tid, och det är en hemsk och tråkig sak.
Så jag flyger ut imorgon precis som våra grannar:


Önskar er alla en fin start i veckan, kanske har ni redan semester, hoppas ni få en spännande dag!
PS: Det blir ingen måndagslista imorron, och ev återkommer jag på tisdagkväll på bloggen. Men jag ska kika in hos er via mobilen, skriver dock inte en kommentar (har inte kunskaper för detta)

8 kommentarer:

Fröken Grön sa...

Helt plötsligt blommar det sex stycken vallmoblommor i vår trädgård, - de har aldrig funnits där förut. Så läckra! De är definitivt välkomna igen nästa år.
Ha en bra tur till Huvudstaden!
/Anna-Karin

Ullis sa...

Förstår att du åker iväg med blandade känslor, men hoppas ändå att du kan njuta av att komma iväg.
Ha en fin start på veckan du med!
Ullis

Lövkojan sa...

Ja de är så vackra!
Glömmer aldrig en semester på Gotland där det fanns hela fält med blommande vallmon, det är en syn man inte glömmer :).

Hoppas det ger något med kongressen även om det känns trist.

Ha det fint, kram Marie-Louise

Hildas hem - Sofia sa...

Hoppas att resan ändå går bra!

Jag önskar dig en fortsatt fin dag!
Kram Sofia

carinasjolund sa...

Önskar dig en fin dag vännen!
Så hör vi!
Kramen♥

Miruschka sa...

Hoppas du haft härliga dagar i vår huvudstad!
Jag missade måndagslistan förra veckan, men nu är jag tillbaka igen;)
Kram♥

Ord & Känsla sa...

Vallmon är en fin blomma, hoppas mina ängsblommor som jag sått innehåller just vallmo!

Hoppas du har haft en bra tid i Sthlm!
Kram Helena

lilian nikky sa...

Jag heter Lilian N. Det här är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig att få min exman tillbaka med sin magiska och kärleksförtryck. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte efter en skilsmässa men när jag kom över Dr.saguru e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sin ex och hjälper till att fixa förhållandet. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara vid mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta vittna på internet för att Dr.saguru verkligen är ett riktigt trollspelare. BEHÖVER DU HJÄLP DÅ KONTAKTA LÄKARE SAGURU NU VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och gör att du känner dig lycklig i ditt förhållande. Och hans också perfekt i
1 ÄLSKA STAV
2 VINNA EX TILLBAKA
3 KVINNENS FRUIT
4 FRÄMNINGSSTAV
5 SKYDDSSTAV
6 VERKSAMHETSSTAV
7 GODE JOB STAV
8 LOTTERISK STÄLLNING och STOLTFALLSTAV.