fredag 17 juni 2011

Vad är det första du tänker på morgonen?

Tobias Eriksson intervjuade Amanda Jenssen 2008. Intervjun hittade jag i barometer.se. Fredagsfrågan låter så här:
Vad är det första du tänker på morgonen?                                                                                        Jag:  Redan morgon? När jag var 16 läste jag en bok om kraften av positiv tänkande, och där fanns det en enkel övning man skulle prova. Innan man kliver upp ska man säger: JA, JA, JA! Det här mantrat gör jag nu sedan dess utan att tänka, Det har blivit automatiskt, och effekten är att jag kommer bättre ur sängen och ser framemot dagen. Speciellt när jag ska kliva upp tidig. 
Så här svarade Amanda Jenssen:
Vad är det första du tänker på morgonen?                                                                                                       
- Det är nog helt olika, jag försöker komma på vad jag ska göra under dagen – vad jag har framför mig liksom. Sedan brukar jag slå en drill, borsta tänderna och äta lite. Och då koncentrerar jag mig mest på det, (skratt). 
NÖJE & KULTUR2008-05-30 hela intervjun

Nu säger jag till er alla: JA, JA, JA allt blir BRA! Önskar er en mysig fredag!

3 kommentarer:

Den där Victoria sa...

Det ska jag också börja med när jag vaknar, att tänka Ja ja ja! Alltid bra att starta dagen med positiv energi.

Kram och ha en underbar fredag!

Miruschka sa...

Det var ett bra tips!
Man tankar positiv energi redan i sängen, det låter himla bra.
Hoppas du får en fin fredag!
Kram♥

lilian nikky sa...

Jag heter Lilian N. Det här är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig att få min exman tillbaka med sin magiska och kärleksförtryck. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte efter en skilsmässa men när jag kom över Dr.saguru e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sin ex och hjälper till att fixa förhållandet. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara vid mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta vittna på internet för att Dr.saguru verkligen är ett riktigt trollspelare. BEHÖVER DU HJÄLP DÅ KONTAKTA LÄKARE SAGURU NU VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och gör att du känner dig lycklig i ditt förhållande. Och hans också perfekt i
1 ÄLSKA STAV
2 VINNA EX TILLBAKA
3 KVINNENS FRUIT
4 FRÄMNINGSSTAV
5 SKYDDSSTAV
6 VERKSAMHETSSTAV
7 GODE JOB STAV
8 LOTTERISK STÄLLNING och STOLTFALLSTAV.