tisdag 23 augusti 2011

Coffee-to-go-mugg


Mina barn känner mig faktiskt riktig bra.  De vet att jag älskar allt som är prickig. Så det fick jag! Sedan vet de att jag är en sådan som  inte kan släppa kaffemuggen;).  När jag är ledig, går jag med "sista" kaffemuggen omkring i huset. Jag tar den med mig när jag vädrar sängkläder..., jag tar muggen med till badrummet och oftast eller bättre sagt är det alltid så att när jag tänker dricka en klunk har kaffet blivit kallt.
Så jag fick av mina söta flickor det där:

En riktig snygg coffee-to-go-mugg! Jag älskar den, den ser så fårgglad ut. Nu springer jag här omkring med en proffessionell mugg. Jag har nu faktiskt licens att bära omkring min kaffe på morgonen. Även om kaffe blir lika kallt som förrut, när jag har avslutat min "runda" men det gör inget.
Och så idag fick jag även en muffin-to-go av min yngsta. (Det som är lite synd med den är, att jag inte kan bära den omkring mig så himlamycket, det försvinner;) )

1 kommentar:

Kringlor och krusiduller sa...

Snygg mugg!

SV: Nej, nej, nej - nu har du läst mitt inlägg lite galet :-). Vi hittade 7 LITER svamp, inte 7 kg! Det har ju varit något att komma med, men så mycket svamp hade jag aldrig orkat släpa hem :-D.

Ha det gott!
Kram /Åsa