onsdag 14 september 2011

Elefanten i en porselinaffär!

Ja, jag erkänner, jag är klumpig som en elefant i en porselinaffär! Jag menar inte att jag använder ett grovt och fult språk, att jag attackerar folk med otänksammma ord. Nej det menar jag verkligen inte, om jag gör det så händer det verkligen omedveten och det skulle inte vara någonting jag vill ta upp här på bloggen.
Nej jag pratar nu verkligen i bildspråk!

Jag älskar klumiga skor, och det har jag alltid gjort! Nu, har vi ju inte en gemensamt uppväxt, jag menar, jag har inte sett alla era fina julkalender på teven, och inte varit med på era "skoltrender" som brukar finnas i alla år. Vi hade till exempel dem här plastkorgar (80tals) till gympan, och så kallade "Riechestifte" alltså välluktande blyerspennor, vi samlade inte pokemon(???) kort! Under min tid var det Sarah Kay-sticker. Sarah Kay- tallrikar..... Nu måste jag hämta en bild.
Sarah kay cliparts
bilden är lånad, härifrån
Känner ni igen det här?  Har ni varit med om SKay-kompisböcker,...jag vet ju inte, men jag var helt förstjust i dem här bilderna. Och nu akta på skorna! Kan visa ännu mer bilder med tjejer i snickarbyxor med klumpiga skor. Åh vad jag älskade dem! Ja, det där tillhörde till min barndom precis som hängselbyxa och mina ankaskor.

Nu, har det ju gått över med dem här bilderna... men med skorna har jag det fortfarande lite svårt. När jag var 14 gnällde jag så länge tills jag fick mina ankaskor (alla kallade dem så, eftersom dem är gul och jättebred vid tårna) åh, såg nu att de heter danish duckfeets. Har ni varit med om det, också???? Jag köpte från min första egna pengar några till (sandaler)(när de var en absolut no-go), som jag fortfarande har.
Och så blev det sedan doc martens (som är hipe nu igen!!!)sedan har ni kanske läst sista fredagsfrågan om min bästa secondhandfynd och nu har jag hittat ett par skor i Tyskland som jag var tvungen att köpa. Röd och klumpig, skor som ser ut, att de är tillverkad till ett jättebarn.
Den enda som är förtjust i dem är jag, min familj undrar om jag var medveten att dem ser redan nött ut, och att dem är för klumpiga, mina jobbkompisar sa ingenting vid planeringsdag, men när jag "tvingade";) dem att kommenterar min skor (Det gjorde jag med att fråga: Vad tycker ni egentligen om mina nya skor?  ) Då blev det först tyst och sedan förbarmade sig en och sade  "emmmm, de passar till dig!" hahaha
Ju, jag vet nu är ni riktig nyfikna, eller hur?


Det blir spännande vad ni tycker! Är jag nu den värsta eco-tönt-tant??? Hahaha
PS: Jag har även vanliga," fina" skor, men dem är inte lika älskad!2 kommentarer:

Marie sa...

Jag tror vi blir klokare med åren och använder praktiska skor framför "fina" med högre klack.
I alla fall jag;)
Hoppas du har en riktigt bra dag!
Kram♥

Elvira sa...

Jag tycker de är fina, röda skor piggar alltid upp.

100 dagar kvar till jul minsann, hmm dags att fundera på julklappar till barnen då.

Kram Elvira