torsdag 19 januari 2012

Vilken morgon!

Ja, vilken morgon!! När jag klev upp imorse fick jag en liten schock, det blev mer snö som jag hade förväntat mig! Som tur (kanske med en liten föraning) klev jag upp lite tidigare, men när jag kom fram till garagen tänkte jag, "Äsch, det här går väl att köra på, sååååå mycket snö är det ju nu inte!!!!
Stor fel bedömning!!! För jag kom otrolig bra ur garaget och sedan inget vidare!! Oj vad jag blev stressad! Först ut med snöskyffeln och barnen, men nej, det räckte inte så jag var tvungen att tar fram snöslungan......
Så kommer jag springande fram till jobbet, 10min. försenad ! Skyndar mig till omklänningsrum, och där står jag knallröd i ansiktet, och total nollställd! Koden till omklänningsrummet fanns nu inte längre i mitt huvud.
Provade lite olika varianter men NADA, jag kom inte in. Jag var nära att leta efter en vaktmästare för jag trodde allvarligt att det var ett fel med dörren. Men så kom räddningen, i omklänningsrum kom en tjej ut.

Usch, vilken början, men resten av dagen gick ganska bra som tur, och på tomten är det nu också skottad/snöplogad.  Så nu kan jag ta det lugnt! (Det är de här dagarna varför jag inte vill ha min man så långt borta)


Men fin är det ju med snö...,eller?

4 kommentarer:

gunsan sa...

O vad kämpigt o på morgonen när man vill att det ska försöka flyta på;)

Snön är ju så tung nu också, guben har varit ute o skottat flera gånger redan, finns ingen hejd på det;)

kramizzzzz

Marie sa...

Visst är det fint och visst blir det ljusare, men NU RÄCKER DET!! Vi har i och för sig inte SÅ mycket som ska skottas, men det ska ju göras ändå och tungt är det.
Hoppas det inte blir så besvärligt för dig i morgon bitti!
Kram♥ och sov så gott

Fotograf Annie sa...

Låter som en jobbig morgon.
Fast snö är ju fint, vill ha lite mer av den varan här nere i Linköping :P

carinasjolund sa...

Visst är det härligt när snön ligger vit på backen :)
Men nu tycker jag vi klarar oss!
Ha en fin dag!
Kramen vännen♥