tisdag 22 maj 2012

Man kunde ju misstolka det...


... att jag fick en TANDBORSTE från tandläkaren idag. Och jag blev i början lite fundersam och lite upprörd för jag fick min sista tandborste från tandhygienisten när jag var på dagis. Och sedan dess har jag ju skött mina tänder, jag änvänder till och med tandtråd!!!! Så vad ville tandhygienisten säga med den här gesten????
Sanningen är, jag vet fortfarande inte riktigt om hon tycker att jag behöver en ny, eller en ÖVERHUVUDTAGET. Men efter en stund kommer det fram att hon har varit hos min arbetsplats i början av året och hon var så otrolig tacksam, berömde oss alla, kände igen mig, uttalade mitt namn rätt!!!!  Jag tror helt enkelt det var hennes sätt att tacka, för hon tyckte ju att jag hade skött mina tänder bra, även om jag kunde vara lite bättre i att använder tandtråden riktig! ;)

Men som sagt om man vill så kan man misstolka det, men det gör jag inte idag, för vädret är för bra och jag är på bästa humöret.


PS: En sak bara till alla tandhygienisten/läkare, vi (kunder/patienter) har det jättesvårt att svara på frågor när vi gapar, bara så att ni vet. ;)

2 kommentarer:

creando sa...

*skratt* det ser ut som om du har fått en tandborste avsedd för barn också...

Jag tror att tandygienister och tandläkare är riktigt bra på att förstå vad vi säger med munnen full av allehanda vadd och sugar och allt vad de nu envisas med att trycka dit. :)

Kramar Kicki

Hur uttalar du ditt namn?

Husfrun sa...

Haha, speciellt när vi gapar och har massa apparater, fingrar och jox i munnen ;)
Kram.