torsdag 7 juni 2012

Rabarberdröm


Mina rabarberplanter är ingen dröm alls, de blir med varje år mindre och mindre trots att jag inte gör någonting (eller kanske därför ;) ) Jag har hört att man inte ska gödsla dem, så det har jag inte gjort, men ändå händer det ingenting och min rabarber är fortfarande liten. (Har fått tips att man ska ge dem lite aska, så det ska jag prova) Men min arbetskompis hon har rabarber! Sååå mycket att hon vill bli av med den, och så har vi redan gjort rabarbersaft och så ska vi göra paj och kräm och. mer saft.... fick idag en rejäl hälsning igen från henne, en hel korg fullt, åh så härligt!

PS: Efter kaffet blev det en riktig effektiv dag igår, bara för den som undrar, vi (maken) klippte gräsmattan, jag städade badrummet och putsade fönstrarna och fick sortera lite papper. Så på kvällen var jag nöjd för dagen!

1 kommentar:

Husfrun sa...

Vi slänger alltid aska på våra rabarber - och de växer så det knakar. I dag hoppas jag att mannen hinner göra rabarbersaft innan han ska till jobbet. Ska ge bort en flaska i present till en kompis som fyller år nämligen :)
Kram.