torsdag 8 november 2012

Min första björnmossakrans

Agneta med fina bloggen snäckskalsdalen visade häromdagen hennes fina kransar som hon hade gjort. Jag har ju nu gjort några kransar och tycker det är rätt kul. Svåraste var väl den med grön mossa och roligast var väl min hängande krans. Och eftersom jag tyckte att Agnetas dörrkrans ur björnmossa (Tack Agneta, för nu vet jag hur björnmossa ser ut!) såg så otroligt fint ut, tänkte jag att jag kunde ju prova en sånt jag med.

Så i tisdags gick jag ut i skogen och plockade lite mossa här och där, som tur finns det inte snö än här, så det gick bra att hitta. Men jag hann aldrig att göra en krans. Och varje gång när jag har sett någonting som jag vill göra, så kliar det i mina fingrar. Så sent igår kväll kunde jag inte längre håller mig, och gjorde min första krans ur björnmossa.
Den blev ju inte så fint som Agnetas och jag är inte riktig nöjd än - tror jag måste ta mig en tur till i skogen för att "fylla på" den här. Men det var kul att göra och med en snygg band kan man kanske piffa upp den rejält.

Annars går det här runt, runt, den här veckan är en sån, där man har varje kväll nån annan grej på gång, möten, 85års uppvaktning, möten igen, skjuts och hämtning hit och dit, ni vet, en sån vecka alltså.
Har köpt en jultidning men inte hunnit bläddrar i den, en sån vecka....

4 kommentarer:

Queen of Kammebornia sa...

Jag tycker den är fin!

Husfrun sa...

Så fin.
Jag är inte så pysslig av mig, tyvärr. Det hade varit så fint med en mysig dörrkrans.
Kram.

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Jag tycker också att den blev fin, vågar inte tänka på hur den skulle ha sett ut om jag skulle gjort den ;) .

Kram Victoria

creando sa...

Jättefin tycker jag!