tisdag 14 maj 2013

Gardiner?

Det här är mit hörn i läsrummet. Det  är här jag sitter och virkar eller försöker läsa en bok. Här finns det nästan alla våra blommor/plantar i huset (Andra blommor finns bara i köket). Det kan man ju tycker är lite konstigt, men det finns bra anledingar till detta och huvudetandledningen är att jag är jättedåligt på att vattna mina blommor, så jag tänkte om de allihopa står tillsammans då kan jag inte glömma en stackare, och det fungerar än bra.
Dessutom ligger läsrummet precis mellan matsalen och vardagsrummet, och det har blivit lite som en grön oas  för man ser det gröna från båda håll.
Som ni ser så har vi inga gardiner i läsrummet, och det har vi inte haft tidigare heller. Jag har inte bestämt mig än om vi ska ha det eller inte.  Vad tycker ni?

4 kommentarer:

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Vilket mysigt läsrum, smart att ha växterna samlade sådär. Angående gardiner i fönstret så är det ju fint som det är nu och sen kan ni ju mysa till det med gardiner till hösten om ni vill.

Kram Victoria

Maria - Snickaregården sa...

Det är så grönt och mysigt så det behövs väl inga gardiner.
Känns som ett uterum :)
Kram Maria

Annas röda stol sa...

Så ljust och härligt, kan förstå att du trivs där. Nja , jag tycker inte du behöver gardiner :) Kramkram Anna Ps. Du hade gärna fått låna mina loppisögon ;)))

Pia sa...

Jag e en gardin-människa så jag sku definitivt sätta nån tunn gardin där :)

Jätte mysigt hörn annars, ser riktigt rofyllt ut med sådär mycke grönt.

Kram